Nykyään lainaa voi hakea samalla, kun hoitaa viikon ruokaostokset supermarketissa. Pankissa asiointi on vuosien saatossa arkipäiväistynyt ja siirtynyt paljolti verkkoon. Mutta onko lainan ottaminen ruokakaupasta järkevää ja miten se vertautuu muihin vaihtoehtoihin?

Selvitys: Laina ruokakauppaketjuilta ei välttämättä halvin

Uudessa selvityksessä tutkittiin millä korolla ja ehdoilla lainaa voi saada esimerkiksi S-Pankista ja muista pankeista. Kotimaisen lainapalvelun Arkadia Rahoituksen mukaan laina S-Pankista on kilpailukykyinen, mutta ei aina välttämättä halvin vaihtoehto markkinoilla. S-Lainan saamiseksi asiakkaalla on myös oltava S-Pankin käyttötili. Keskon kaupoista lainaa on tarjolla luottokortin muodossa, jossa todellinen vuosikorko voi nousta jopa 20% tasolle. Selvityksen perusteella vakuudeton kulutusluotto on hieman edullisempi perinteisestä pankista. Tämän lisäksi markkinoilla on liuta erilaisia Pohjoismaisia nettipankkeja, joista lainaa voi saada myös kilpailukykyiseen hintaan.

Katso millä korolla voit saada lainaa

Lainojen koroissa on suuria eroja. Vertailu ei ota huomioon tilapäistä korkokattoa, joka päättyy 1.10.2021. Tilapäisen korkokaton jälkeen korot päivittyvät lainasopimuksen mukaisesti normaalille tasolle.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Ensimmäiseen tarjoukseen tarttuminen voi tulla kalliiksi, mutta jos maltat kilpailuttaa lainat, voit parhaassa tapauksessa saada suuriakin säästöjä. Lainojen kilpailuttaminen Arkadia Rahoituksen avulla on maksutonta, nopeaa ja helppoa. Arkadia Rahoitus on lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa jopa 30 erilaista pankkia ja lainapalvelua Suomessa. Kilpailuttaminen kannattaa aina mikäli olet aikeissa hakea uutta lainaa tai mikäli olet aikaisemmin ottanut lainan, luoton tai osamaksun, jossa nimelliskorko on yli 10%. Voit yhdistää vanhat kalliit lainat uudeksi edullisemmaksi lainaksi Arkadia Rahoituksen avulla.

Kilpailuta lainat Arkadia Rahoituksella 2 minuutissa:

  1. Valitse sinulle sopiva summa, laina-aika ja kuukausierä
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta
  4. Valitse sopivin laina

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S