Elämässä tulee varmasti vastaan yllättäviä tilanteita, joilta ei voi etukäteen välttyä. Näin kävi myös Johannekselle, jonka auto hajosi aivan yllättäen hänen ajellessa kotiin työmatkalta. Auto oli vietävä korjaamolle, jossa selvisi, että vian korjaamiseen menisi ainakin 3000 € ellei enemmänkin. 3000 € kertalasku olisi kova kolaus Johanneksen taloudelle, sillä palkasta piti jo ennestään lyhentää asuntolainaa, opintolainaa ja muutamaa osamaksua.

Toimeliaana tunnettu Johannes ei kuitenkaan jäänyt murehtimaan, miten kaikki laskut saataisiin maksettua, vaan hän päätti tehdä asialle jotakin. Johannes suuntasi verkkoon ja löysi nopeasti monta erilaista palvelua, jotka kilpailuttavat uudet ja vanhat lainat useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Yksi palvelu nousi kuitenkin vertailussa muiden yläpuolelle ja niin Johannes päätti kokeilla suomalaista Arkadia Rahoitusta. Johannes haki 5000 € 5 vuoden takaisinmaksuajalla, jonka avulla hän yhdistäisi osamaksut ja auton korjaamisesta syntyvän laskun yhdeksi lainaksi.

Lainatarjouksissa oli suuria eroja

Johannes sai lopulta useita erilaisia lainatarjouksia eri pankeilta, mutta ylivoimaisesti paras tarjous tuli kuitenkin Bank Norwegianilta. Lainan kuukausilyhennykseksi tuli 110 €, jonka lyhentämisen kanssa ei Johanneksen laskelmien mukaan tulisi olemaan ongelmia. Lainan kokonaiskustannukseksi tuli 5 vuodessa 6660 €, joka sekin vaikutti varsin kohtuulliselta.

Katso kuinka paljon sinä voit säästää kilpailuttamalla lainasi

Mikäli Johannes olisi kuitenkin hätäillyt lainapäätöksen kanssa ja hakenut tarjouksen vain yhdestä lainapalvelusta olisi lainan hinta voinut olla huomattavasti korkeampi. Kuten tarjouksistakin voi nähdä, niin kalleimman ja edullisimman lainan ero on yli 2000€ eli kilpailutuspalvelua hyödyntämällä saatiin selvää säästöä. Tämä ero luultavasti tulisi vain kasvamaan, mikäli haettu lainasumma olisi suurempi tai laina-aika olisi pidempi.

Miten kilpailuttaa lainat
Lainan kilpailuttaminen Arkadia Rahoituksen avulla oli helppoa, nopeaa ja ilmaista


Lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua hyödyntämällä varmistat itsellesi edullisen lainan. Maksuttoman palvelun hyödyntämättä jättämisessä ei siis ole lopulta mitään järkeä. Parhaassa tapauksessa kilpailutuspalvelun käyttö voi tuoda todella suuret rahalliset säästöt. Kokeile siis kilpailuttaa uusi tai vanhat lainasi Suomalaisen Arkadia Rahoituksen avulla. Palvelu on nopea, helppo ja mikä tärkeintä täysin maksuton.

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain parhaan lainatarjouksen valitseminen.

HUOM! Kilpailuttaminen kannattaa aina, mikäli olet aikeissa hakea uutta lainaa tai mikäli olet aikaisemmin ottanut lainan, luoton tai osamaksun, jossa nimelliskorko on yli 10 %. Anna Arkadia Rahoituksen etsiä edullisin laina puolestasi.

Kilpailuta laina Arkadia Rahoituksella 2 minuutissa:

  1. Valitse sinulle sopiva summa, laina-aika ja kuukausierä
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta
  4. Valitse sopivin laina

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S